3 kendte tørklæde producenter

En af de mest kendte danske tørklæde designere er Charlotte Sparre, der er kendt i både ind- og udland for hendes fantastiske tørklæder. De unikke og flotte mønstre og farvekombinationer er hendes varemærke og har været det siden de første tørklæde blev solgt tilbage i 1993.

Allerede i hendes studietid skabte hun forskelligt hårpynt, som hun solgte på torvedage. På en rejse til Østen, hvor hun købte forskellige stoffer hjem fik hun ideen til de fantastiske tørklæder.

Siden har Charlotte også udvidet med tøj kollektioner, blandt andet den store kollektion fra 1998, hvor hun havde fået topmodellerne Helena Christensen og Naomi Campbell til at præsentere hendes smukke kreationer.

Tørklæderne kan købes i stormagasiner og butikker verden over, og passer ind i moden i de fleste lande.

Et andet kendt dansk tørklæde mærke er Levinsky, der med deres uformelle stil og flotte tørklæder til yderst rimelige penge hænger i rigtig mange kvinders klædeskabe. De lækre materialer og flotte farver gør, at de kan skabe fest og farver selv på en kedelig, regnfuld mandag i november.

Et andet stærkt dansk brand inden for tørklæder er Erfurt, der med deres flotte stoffer i rigtig god kvalitet er et sikkert valg til de stilbevidste kvinder og mænd – for Erfurt har også en rigtig flot kollektion til mænd. Tørklæder er nemlig ikke kun forbeholdt den feminine halvdel af befolkningen. Efterhånden får flere og flere mænd også øjnene op for det fantastiske i at iklæde sig et smart tørklæde. Og tak for det!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.