Boligindretning igennem livets faser

SengeFor de fleste, der første gang flytter hjemmefra, ender de på et værelse eller måske en lille lejlighed. Jo mindre plads jo vigtigere er det, at indretningen er i orden. Vælg nogle solide, måske lidt kedelige møbler og brug i stedet pengene på nogle friske, smarte puder, flotte billeder, farverige håndklæder osv. På den måde kan selv en lille lejlighed fremstå yderst moderne og man kan for billige penge skabe en ny stil, hvis man måtte ønske det.

Efter lidt tid møder man måske den eneste ene og så begynder den helt store kamp, for hvordan får man de sorte, store sofaer og højttalere til at passe ind. Husk på at I begge skal bo der og begge skal have følelsen af, at det er et hjem. I stedet for at forsøge at få højttalerne ud, så se, om ikke der kan stå nogle lysestager eller anden pynt på dem. Det samme med sofaen: ”Skjul” det sorte med et smart tæppe og nogle farverige puder, så er begge parter tilfredse.

Efter nogle år følger ofte hus og børn. Her gælder det virkelig om at tænke kreativt, fordi pyntegenstande og små børns fingre næppe er en god kombination. I denne periode kan det være en fordel at eksperimentere med det, der hænger på væggene, leg med pynten på bordet osv. Når så børnene bliver så store, at de ikke længere piller ved alt, er der nogle år, hvor der ofte er lidt bedre økonomi og man virkelig kan lege med indretningen – lige indtil børnebørnene melder deres ankomst! Så starter det hele forfra igen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.