Byernes by

En af mine helt store interesser er som bekendt mode. Jeg følger med i alt, hvad jeg overhovedet kan overkomme og skriver gerne om nye trends og tendenser. Derfor havde jeg også besluttet mig for, at min veninde og jeg skulle på en forlænget weekend tur til modens by – nemlig Paris. Her finder man alt, hvad hjertet kan begære også inden for mode.

Derudover ligger byen jo lidt sydligere end Danmark, så ved at tage derned kunne vi nyde lidt ekstra varme inden vinteren for alvor slår igennem.

Et af de store anerkendte tørklædemærker hedde Anne Touraine. Hun er fra Paris, så selvfølgelig skulle vi i hendes fodspor og opleve, hvor hun får sin inspiration fra. Naturligvis skulle vi også have nogle af hendes smukke silketørklæder med hjem til samlingen. De kan naturligvis også handles på nettet, men der er nu noget over at have købt dem i Paris. Hver gang jeg finder dem frem vil jeg mindes denne skønne tur. Jeg fik naturligvis købt flere (nogle vil mene for mange), så jeg kan finde dem frem både til hverdag og fest.

Udover tørklæder fik vi naturligvis også shoppet sko og tøj i stor stil. Paris har bare alt og er en by jeg helt sikkert skal tilbage til og udforske videre.

En weekend går jo alt for hurtigt, men vi fik nydt de hyggelige fortovscafeer og gik rundt langs Seinen og snuset rundt i det fantastisk inspirerende Montmartre område. Næste gang kan være, at vi også skal være lidt kulturelle og måske besøge Louvre – nu må vi se!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.