Danmarks bedst klædte

Hvert år kåres Danmarks bedst klædte mand og kvinde. Her er det ikke så vigtigt, hvordan man ser ud, men mere om man forstår at klæde sin krop på, så det endelige udtryk fremstår bedst muligt.

Flere magasiner kårer hver deres vinder, men her skal fremhæves Euroman og Costume, to magasiner, som jeg anser for virkelig at have en god fornemmelse for moden i Danmark.

Magasinet Euroman kårer hvert år den bedst klædte mand i landet. I 2012 var det fodbold spilleren Mathias ”Zanka” Jørgensen, der blev kåret af bladets læsere. Hans stil er karakteriseret ved at hente inspiration i street- og hip-hop stilen og kombinere det med mere almindeligt tøj. Året inden blev det Martin Gjesing, der løb med titlen. Martin er ansat hos den svenske modegigant Acne, så han ved om nogen, hvad der rører sig i modebranchen. Han går rigtig meget op i, at klæde sig som en gentleman og det kombineret med en rigtig god stil gør ham til en rigtig spændende person inden for mode.

Costume kårede i 2012 sangerinden Oh Land, som den bedst klædte kvinde i Danmark. Hun er selv med til at sammensætte de kostumer, som hun bruger i sine shows og er altid meget velklædt og med på, hvad der rører sig i modebranchen. Som favoritdesigner fremhæver hun Prada, der med sin originalitet inspirerer uden at provokere. Designeren Stine Goya med det karakteristiske røde hår fremhæves også som en kvinde med en virkelig god og spændende stil.

Selvom jeg næppe kommer i betragtning til titlen elsker jeg, at lure de nominerede af og finde inspiration til min egen stil ved dem.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.