Derfor elsker jeg mine tørklæder

tørklæderSelvom man bliver voksen kan de fleste godt lide at lege og eksperimenter med forskellige ting. Et sted, hvor man virkelig kan lege er i valget af tøj. Siden Adam og Eva i Paradiset Have har mennesket haft tøj på kroppen og forsøgt at signalere personlighed og stil i valget af dette. Som kvinde har man virkelig mulighed for at lege med alle de mange forskellige accessories, der efterhånden findes. Jeg har altid fundet tørklæderne særligt sjove at lege med. Man kan have den samme trøje på mange gange, men hver gang udsende et nyt signal alt efter, hvilket tørklæde man vælger at sætte til og især, hvordan man vælger at binde det. Jeg må også indrømme, at jeg efterhånden har et ret stort udvalg af tørklæder, men helt ærligt: Kan man få tørklæder nok? Jeg mener det ikke.

En af de fantastiske ting ved tørklæder er, at man kan få dem i alle prisklasser og kvaliteter, så der både er noget både til hverdagen og det uformelle, mens der også findes tørklæder, der passer til de største fester i livet.

Når vi er på ferier skal jeg gerne have et nyt tørklæde med hjem til samlingen. På den måde har mange af mine tørklæder ofte en god historie bundet på sig. Når jeg finder dem frem mindes jeg mine gode ferieminder og mangler jeg et godt samtale emne med min bordherre, så kan jeg altid starte med at fortælle, hvor tørklædet er købt, så er isen ofte brugt og snakken kan begynde: alle mennesker har gode ferieminder, mine sidder bare ofte om halsen på mig.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.