Feng Shui

Feng Shui med sengeAlle, der interesserer sig for indretning, har stiftet bekendtskab med Feng Shui stilen. Feng Shui er en teori om indretning og arkitektur med det formål at skabe harmoni imellem mennesker og deres omgivelser. Tanken er, at vi alle påvirkes af omgivelsernes og universets energier, der enten er til gavn eller skade for det enkelte menneske.

Ved hjælp af Feng Shui kan man indrette sin hjem, så omgivelserne har en positiv indflydelse på ens tilværelse. Derfor har det betydning, hvor du stiller de forskellige møbler i dit hjem og hvilke rum, som du anvender til de forskellige ting. Placerer du soveværelset eller arbejdsværelset det forkerte sted kommer der negative energier og du får dermed ikke den optimale udnyttelse af området.

Mange af tankerne kan være svære at føre ud i livet, fordi husene sjældent er bygget op omkring disse tanker, men nogle af tingene er yderst interessante. Med inspiration i Feng Shui valgte jeg, at indrette mit soveværelse på en anden måde og med knap som mange nipsting og andre forstyrrende elementer og måske er det indbildning, men jeg føler altså, at jeg er mere udhvilet om morgenen, end jeg var før. Det kunne selvfølgelig også hænge sammen med, at jeg for første gang i mange år investerede i en ny seng, som er helt fabelagtig.

Når man som jeg elsker at pynte og især med stærke farver kan det indimellem godt virke voldsomt, hvis ikke man har det ligesom jeg. Der kan Feng Shuis tanker omkring kombinationerne og opbygningen af rummene være en god inspiration til at skabe et både kønt og hyggeligt hjem, hvor alle føler sig hjemme og det er vel egentlig hele formålet med indretning.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.