Kan man komme sovende til arbejdet?

For et stykke tid siden skrev jeg, at jeg efter et langt tiltag endelig havde besluttet mig for, at jeg ville forkæle mig selv med en ny seng. På Trademax.dk fandt jeg kampagne pa senge.

Jeg er jo ikke helt ung mere og kan godt mærke, at jeg ikke længere kan holde til helt det samme, som da jeg var i 20’erne. Når nu jeg skulle bruge penge på en seng, så kunne jeg jo ligeså godt købe én, der virkelig ville forkæle mig, hver aften når jeg skulle i seng.

Derfor besluttede jeg mig for en elevationsseng og hold da op! Sikke en ny verden der åbnede sig for mig. Man ligger og sidder helt fantastisk i den. Nogle gange kryber jeg i seng kl. 20 – ikke for at sove, men fordi jeg bare elsker at ligge i min seng og læse en god bog eller surfe rundt på nettet efter inspiration og gode ideer.

Vi ved det jo egentlig godt, men alligevel er det som om, vi ignorerer det i hverdagen: Vi bruger faktisk rigtig mange timer i sengen hver dag! Efter jeg har fået min nye seng, så føler jeg, at jeg vågner mere frisk og veloplagt om morgenen og kan derfor få meget mere ud af dagen, end jeg føler, at jeg fik tidligere.

Så jeg kommer desværre ikke sovende til mit arbejde, men fordi jeg får en god søvn, så bliver arbejdet både sjovere og jeg løser opgaverne bedre end før hen.

Leave a Reply