Modeugen i København

I februar og august hvert år finder Copenhagen Fashion Week sted i København. Det er Nordens største modebegivenhed, hvor folk kommer fra nær og fjern for at deltage. Danmark er et anerkendt modeland og med modemessen har man formået både at få dette formidlet ud til det meste af verden, men man har også formået at skabe en messe, hvor der er blødt lidt op på alt det stive, der ofte præger modeverdenen. Naturligvis foregår der mange flotte og spændende modeshows, men man har også i høj grad formået at flytte moden ud på gadeplan til glæde for den almindelige københavner.

Udover moden byder København også på et lang række spændende oplevelser for de gæster, der kommer langvejs fra. Blandt andet det flotte Designmuseum i hjertet af København, for alle der værdsætter godt design og finder det spændende at dykke ned i historien bag. Dansk Design Center er også et besøg værd.

Jeg forsøger altid at komme til København i disse uger og oplever også gerne så mange shows som muligt. Sidste år overværede jeg blandt andet By Malene Birgers flotte show. Malene Birger er en af vore helt store internationalt anerkendte designere og hun har vundet adskillige store priser. Hun er meget bevidst om også at tage et socialt ansvar og er derfor valgt som ambassadør for Unicef Danmark. Blandt andet skaber hun hvert år en særlig T-shirt, hvor hele overskuddet doneres til børn i nød.

Man kan ikke andet end holde af By Malene Birgers smukke kreationer og de kan kombineres med resten af ens garderobe, så man kan sagtens købe nogle af hendes kreationer uden at skulle skifte hele garderoben.

Leave a Reply