Ny Chaiselong

Jeg har i længere tid gået og kigget på et nyt sofamiljø til stuen. Efter jeg flyttede sammen med min dejlige kæreste, så har der været et stort antal forandringer i vores liv, hvor vi skulle finde ud af at samle vores møbler sammen og sortere i hvilke møbler der skulle til salg og hvilke vi skulle beholde. Det har været en lang og til tider udmattende proces. Vi fik dog styr på det hele uden nogen store skænderier og fik skabt hvad vi selv mener er en smuk lejlighed med en blanding af hendes lidt ældre stilvalg med mine moderne ungkarle-møbler.

Der var dog et sted, hvor vi desværre måtte give op og gå på kompromis med valget af møbler idet intet af det vi selv havde ikke rigtigt passede ind. Vores stue har i længere tid set kedelig ud med udslidte møbler, som ikke passede ind sammen med resten af lejligheden. Dette har vi dog besluttet os for, at gøre noget ved.

Vi har udover at købe et nyt spisebordssæt fået fat i en helt ny chaiselong sofa, som nu pryder stuen. Efter længere tid faldt vores faldt på en chaiselong sofa fra Trademax.dk, som er flot og samtidig kom til en pris som vi begge kunne overskue. Vi har været super glade for hvordan vores stue har fået et nyt liv og med det nye spisebordssæt samt den nye sofa, så kan vi endeligt begynde at være 100% tilfredse med hvordan vores nye lejlighed har taget form.

Leave a Reply