Redaktion – om siden

Hvorfor blogge om mode? Mode har altid interesseret mig. Helt fra jeg var helt lille og legede med dukker, gik jeg rigtig meget op i, om tøjet passede sammen – den historie har min mor genfortalt mange gange siden. Den første egentlige mode erindring, som jeg selv kan huske er fra min første skoledag i 1. klasse. Min mor og jeg var absolut ikke enige om, hvilken kjole jeg skulle have på. For ikke at komme for sent med en grædende pige endte det med, at jeg fik min vilje og fik den blå med store blomster på.

Igennem min barndom tegnede jeg rigtig meget og især tegninger af mennesker og tøj har jeg tegnet et utal af. Da jeg blev så stor, at jeg selv måtte komme med ud og købe tøj var min store interesse for alvor vagt. Jeg fik et fast beløb om måneden til tøj og så måtte det række, så langt det nu kunne.

Her fandt jeg hurtigt ud af, at forholdsvis anonyme trøjer kunne sættes sammen med tørklæder, flotte smykker og andet accessories, så man ikke behøvede mange trøjer, men i stedet kunne bruge sine penge på alt det sjove tilbehør. Faktisk havde jeg en lang periode i min studietid, hvor jeg købte bukser og trøjer brugt og i stedet legede med alt det sjove tilbehør. Folk, der kender mig ved også, at jeg har utallige skuffer fyldt med bælter, tasker, smykker og tørklæder.

Jeg er uddannet sygeplejerske og begyndte egentlig at blogge for sjov for ca. 5 år siden om alt imellem himmel og jord, men da jeg efter et år kiggede mine blog indlæg igennem var mode og især accessories nærmest med i alle indlæg. Derfor valgte jeg at koncentrere mig om dette.

Jeg elsker mode og følger med i alverdens blade og deltager gerne i modeshows og andre steder, hvor mode og nye trends præsenteres. Blandt andet er modeugen i København hvert år i februar og august et must, når jeg skal ønske ferie på sygehuset, hvor jeg er ansat.

Min store interesse for mode er gennem årene udvidet til også at gælde indretning af boligen. Her kan man også lege med alt tilbehøret, så selv et gammelt køkken fremstår næsten nyt med nye håndklæder og pynt.

Udover mig selv, har jeg også veninder, der fra tid til anden skriver med om deres syn på et af de hjørner, jeg måske ikke kommer ud i i mine skriverier.

LisbethRigtig god fornøjelse,
Redaktøren, Lisbeth Hansen