Sådan kommer du til at ligne en Hollywood stjerne!

Når man ser de kendte gå op ad den røde løber til de forskellige premierer, kan man godt blive lidt misundelig! De ligner jo ofte en million og hvem ville ikke gerne ankomme til en fest og se sådan ud – helst ud at bruge den føromtalte million på det! Har man penge nok, så er det jo ikke så svært – næh kunsten består i ikke at bruge for mange penge på det og alligevel se hamrende godt ud.

At blive klippet, farvet og stylet kan hurtigt blive en stor udgift i budgettet. Hold øje med frisørskolerne, der ofte tilbyder elevklip til næsten ingen penge og der er altid erfarne frisører med på sidelinjen, så det går næppe galt. Det samme gør sig gældende med makeuppen: Find nogle af de steder, der uddanner indenfor makeup, de mangler ofte ”forsøgspersoner” og resultatet er fantastisk og bedst af alt billigt.

Skal du bruge en rigtig festkjole, så kan du enten leje den eller finde den brugt på nettet. Der findes mange forskellige sites, hvor man kan købe brugte kjoler til enhver lejlighed og du kan jo altid sælge den videre, når festen er slut – for en rigtig Hollywood stjerne kommer jo aldrig i den samme kjole to gange!

Skoene kan naturligvis også lejes eller købes brugt ellers invester i et par pæne sko, der passer til det meste, så kan du bruge dem mange gange og du slipper for vabler – alle har vist prøvet at have sko på en hel aften, som bare ikke passer – det er absolut ikke sjovt!

Det behøver altså ikke koste en formue at ligne en million.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.