Start på træning

Sæsonen for de store halstørklæder er desværre ved at være slut. Dette skyldes heldigvis vores fantastiske sommervejr, som allerede har fundet sit indpas i Danmark. Jeg er personlig helt vild med sommeren og glæder mig hvert år til, at kunne smide halstørklæderne for en stund og komme ud og opleve vores dejlige natur og tage mange ture på stranden. Sidstnævnte ser jeg i den grad frem til i år. Dette betyder dog også, at jeg skal sikre mig at være mentalt og fysisk klar til at bevæge mig ud i sandet.

For at gøre mig klar til sommerens strandture er jeg derfor begyndt at træne – og endda træne meget. Jeg er begyndt på en del forskellige hold nede i centeret sammen med et par veninder, hvor det det også er blevet til en god omgang styrketræning for at stramme op på de overflødige depoter.

Sammen med min normale, hvad jeg normalt vil kalde, gode kost så er jeg også begyndt at tage en række kosttilskud for at øge forbrændingen og hjælpe med muskelmassen. Jeg har modtaget en række gode tilskud fra svenskkosttilskud.dk som jeg fik anbefalet af et par af veninderne. I stedet for usunde snacks i form af sandwich eller yoghurt, har jeg tilmeldt med proteinbar fra Svensk kosttillskud til både tabe sig og øge muskelmasse.

Jeg er indtil videre godt tilfreds med resultaterne og håber at de kan gøre mig sommerklar til den sommer som nærmer sig med hastige skridt. Jeg vil træne intensivt den næste tid og for alvor gjort mig klar til strandturene og håber på, at vejret fortsætter som det har gjort i de sidste par uger.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.