Sygdom og genstart på træning

gainerJeg har været igennem et længere sygdomsforløb som desværre har haft nogle negative konsekvenser på min træning som ellers gik ret strålende. Jeg havde håbet at sygdommen ikke ville få de store konsekvenser for mig, men jeg var desværre så afkræftet at jeg desværre ikke kom så meget ned i centeret som jeg håbede på og det gik også ud på mine resultater hvor jeg tabte mig en del i fedt og muskelmasse.

Jeg er dog på toppen igen nu og er kommet godt i gang med træningen. Det har været en lidt træg opstart, men jeg føler nu at jeg er kommet rigtig godt i gang igen. Tabet af masse var et stort problem for mig, som jeg dog har fået løst nogenlunde. Jeg har fået fast i noget gainer kosttilskud inde fra Svenskkosttilskud.dk, som har givet mig en rigtig god start på at få min masse igen og jeg føler at jeg er på vej tilbage til den gode gamle form som jeg var i før sygdommen.

Sammen med kosttilskuddet er jeg også begyndt at spise normalt igen og indtage den samme mængde føde igen, som selvfølgelig er nødvendig for at få mig i gang igen. Jeg er også så småt begyndt at på min cardio træning igen og har fået et par kilometer i skoene. Jeg har som sagt et mål om at løbe et halvmaraton inden året er slut og håber selvfølgeligt at kunne opfylde denne målsætning for mig selv.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.